Vaša korpa

 

O nama:

Carpologic brend se bavi izradom i prodajom proizvoda za šaranski ribolov. Svaki proizvod je testiran i dokazan a u daljem tekstu se možete informisati o tome šta ove proizvode izdvaja u odnosu na neke druge.

Iza brenda Carpologic, prvenstveno stoji vreme provedeno na vodi. Ne samo provedeno, već i maksimalno iskorišćeno, fokusom na praćenje, testiranje, strpljivo isprobavanje i menjanje različitih receptura u cilju pronalaženja i definisanja najsavršenijeg proizvoda. Osnovna misija, pa i cilj, bili su osnivanje receptura koje bi se mogle primeniti na različitim vodama, što bi i drugim ribolovcima donelo uspeh i zadovoljavajuće rezultate, u onoj meri koliko je meni – osnivaču brenda Carpologic, a pre svega nekom ko je posvećenost onome što voli uspeo da pretoči u ovaj brend i samim tim nesebično pomogne i drugima.

Brend Carpologic došao je kao kruna posvećenog rada na kreiranju proizvoda. Osnovan je i predstavljen kao jedan od mogućih puteva dolaženja do vrhunskih rezultata u ribolovu. To znači da svaki ribolovac koji želi više ulova u toku sezone, kao i veći ulov u smislu same veličine ribe, može to da postigne korišćenjem proizvoda brenda Carpologic.

Ono što se može smatrati velikom prednošću ovih proizvoda, jeste vreme i posvećenost testiranju. Aktivno utrošeno vreme i boravak pored vode za vreme testiranja i sastavljanja receptura, u zbiru bi se moglo izmeriti skoro jednom decenijom. Dobijeni rezultati, zaključci i zapažanja su neopisivi rečima, ali zato o kvalitetu govore proizvodi na delu. Druga velika prednost jeste to da je prilikom testiranja i iznalaženja recepture prvenstveno posvećena pažnja onome što „kaže“ riba a ne čovek. Nauka i tehnologija su svakako nezaobilazne i korišćene su kao početna tačka, dok je dalje smernice davala sama riba. Praćenjem ovih smernica, došlo se do toga da proizvod treba da bude potpuno prirodan i zato su korišćene isključivo pažljivo odabrane prirodne i sveže komponente.

Proizvodi brenda Carpologic su primarno kreirani za postizanje uspeha na divljim vodama i to širom sveta. Isto tako, mogu se koristiti i na komercijalnim, kao i na divljim jezerima. Na svim pomenutim vrstama voda podjednake su šanse za uspeh u ulovu.

Praćenjem rezultata korisnika proizvoda i subjektivnih utisaka ribolovaca, zaključak je sledeći:

  • Obaranje ličnih rekorda u broju ribe,

  • Obaranje ličnih rekorda u kilaži ribe,

  • Obaranje ličnih rekorda u broju kapitalnih primeraka u toku jedne sezone,

  • Možda i najvažnije – maksimalno uživanje u ribolovu.